Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?

Ασχολούμαστε με τον νόμο της έλξης, δηλαδή ότι το όμοιο έλκει ένα όμοιο ή ότι το σύμπαν πραγματοποιεί τις σκέψεις μας, δηλαδή ότι αν σκεφτόμαστε κάτι θα το συναντήσουμε σαν συζήτηση, σαν μια εικόνα στην ζωή μας, με κάποιον τρόπο θα το δούμε ή θα το ακούσουμε. Είναι κάτι σαν ενέργεια που μεταδίδεται σαν κύματα. Το σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε πράγματα για τον εαυτό μας και τον τρόπο σκέψης μας. Σαν συμβουλή: κρατήστε ένα υγιεινό διαιτολόγιο, ασκηθείτε, σκεφτείτε θετικά για να κρατήσετε καλή τη διάθεσή σας, ψάξτε για άλλη δουλειά, κάντε κάτι.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δούμε ή να αλλάξουμε το μέλλον μας. Ένας τρόπος είναι τα όνειρα που βλέπουμε όταν κοιμόμαστε. Μπορούμε να δόυμε την ερμηνεία κάθε συμβόλου σε έναν ονειροκρίτη, αλλά για κάθε άνθρωπο μπορεί ένα σύμβολο στο όνειρο να σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Ακόμα, άλλοι πιστεύουν στα ζώδια. Ασχολούντε με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους και παρακολουθούν τις προβλέπεις και το πώς επηρεάζονται από τους πλανήτες.

Άλλοι ασχολούνται με τις προβλέψεις για το μέλλον τους με το ρίξιμο των χαρτιών και τα ταρώ ή εξηγώντας το φλιτζάνι του ελληνικού καφέ.

Το σημαντικότερο για τους περισσότερους ανθρώπους είναι η θρησκεία. Δηλαδή να πιστεύουν στο Χριστό και στην Παναγία και να προσεύχοντε στο Θεό για κάθε τους πρόβλημα ή επιθυμία. Επίσης, οι Άγιοι της εκκλησίας είναι θαυματουργοί και πάρα πολλοί άνθρωποι ζητάνε τη βοήθειά τους για οποιοδήποτε πρόβλημα. Όμως, υπάρχει και ο διάβολος, ο οποίος μισεί το Θεό και τους ανθρώπους και μας βάζει συνέχεια σε πειρασμούς.

Τέλος, υπάρχει και το γραφτό μας που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε - το πεπρωμένο, η μοίρα. Αρκετοί άνθρωποι είναι μοιρολάτρες.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ασχοληθούμε με το μέλλον μας και με τη ζωή μας και μπορεί να πιστεύουμε όπου θέλουμε. Αλλά το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Απαντήστε μου αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, με ενδιαφέρει η γνώμη σας και πατήστε στις διαφημίσεις για να βγάλω χρήματα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου