Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Αστρική προβολή

Η αστρική προβολή ή αιθερικη προβολή σαν ορισμός είναι μία μεταφυσική και εσωτερική εμπειρία κατα την οποία το αστρικό σώμα ή αλλιώς το ενεργειακό άυλο σώμα αποχωρίζεται από το υλικό σώμα.

Ένας επιπλέον ορισμός είναι για την εξωσωματικη εμπειρία out of body experience όπου έχεις την αίσθηση της αιώρησης έξω από το σώμα.

Αλλιώς ονομάζεται η εμπειρία ως ταξίδια​ τής ψυχής ή επιθανατιες εμπειρίες ή ταξίδι σε προηγούμενες ζωές.


Μπορεί να προκληθεί τυχαία για παράδειγμα σε εγχείρηση ή εσκεμμένα με προσπάθεια, δηλαδή συνειδητά. Χρειάζεται χαλάρωση, καθόλου άγχος, χωρις σκέψεις το μυαλό για να προβληθεί η συνειδητότητα και η ενέργεια.

Χρειάζεται ενημέρωση και γνώσεις γιατί ανάλογα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η αστρικη προβολή τότε ή θα έχουμε μία δυσάρεστη εμπειρία ή μία ευχάριστη. Γιατί στόχος πάντα είναι η αναζήτηση​ του εαυτού και η εξέλιξη σε ανώτερα επίπεδα πνευματικά.

Αυτό το θέμα είναι αμφισβητησιμο δηλαδή της σχεσης​ της άυλης υπαρξης και του σώματος και είναι δυσνόητο στον κόσμο γιατί όποιος δεν την έχει βιώσει την αστρική προβολή και δεν έχει ερεθισματα δεν αποδέχεται αυτήν την άποψη η την αμφισβητει. Όμως πρεπρέ να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος αλλων όντων στην άλλη διάσταση τα οποία όντα έχουν ανάγκη επικοινωνίας και επαφής και απομυζούν ενέργεια. Χρειάζεται εξαγνισμός και σφράγισμα.

Τα πλεονεκτήματα τέλος αυτής της αστρικής εμπειρίας αν γίνει με άσκηση και υπομονή είναι περισσότερα από τους κινδύνους και το φόβο της πρώτης φοράς που συνήθως είναι και τυχαία η πρώτη φορά και αν δεν υπάρχει και γνωση προκαλεί τρόμο και φόβο.

Λοιπόν προκαλεί ξεκλειδωμα και ευφορία και το σώμα ξυπνάει υπερβαίνει τις διαστάσεις και ζει εμπειρίες απελευθερώνοντας το αιθερικό σώμα και έτσι λοιπόν μπορείς να δεις ότι πετάς ανάλαφρα δηλαδή ότι βρίσκεται στον αέρα . Γίνεται και να το προκαλέσεις μεταξύ ύπνου και ξύπνιου προσπάθεια ξανά και ξανά με απόφαση και ηρεμία. Η αστρική προβολή προσφέρει γαλήνη και ευχαρίστηση. Ανοίγει τη συνείδηση τις πυλες του νού. Και αποκτάς τη γνώση της μεταθανάτιας ζωής ότι η ψυχή συνεχίζει εκτός σώματος ένα ταξίδι.  Αποκτάς και ιδιότητες μετά από αυτή την εμπειρία όπως είναι η διοραση. 

Κάθε άνθρωπος έχει αυτή τη δυνατότητα με άσκηση δηλαδή μπορεί να καλλιεργηθεί αυτή η ικανότητα ή μπορεί να είναι και εμφυτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου